Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Jouw plek voor maatschappelijke impact en innovatie

Door fusies is DUWO de afgelopen decennia flink gegroeid. De samengekomen culturen zijn nog merkbaar en dat maakt ons een bijzondere, gedreven, dynamische en innovatieve organisatie. We kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden en naar de toekomst. Het karakter van de lokale vestiging is voelbaar en zorgt voor de aansluiting met de lokale doelgroep.

Je aanstaande collega's

DUWO bestaat uit een professionele groep mensen met een groot sociaal hart. Bekijk wie jouw nieuwe collega’s kunnen worden.

Wat heeft DUWO je te bieden?

Werken bij DUWO betekent werken in een omgeving waarin je volop kansen krijgt en kunt creëren om je professioneel én persoonlijk te ontwikkelen. Bij ons heb je toegevoegde waarde en boost je je carrière.

 • Jij doet er toe

  Je collega’s hebben hart voor hun werk en hart voor hun collega’s. Natuurlijk nemen we onze verantwoordelijkheid en overleggen we waar nodig om samen de toekomst in te gaan. Vrijheid is hierbij een groot goed, want dat stimuleert professionals. Je doet het op jouw manier en wij faciliteren je om het beste uit jezelf, uit je collega’s en uit je werk te halen.

 • Persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel

  Onze functies worden gewaardeerd volgens de CAO voor woondiensten 2017-2018. Je ontvangt een marktconform salaris, vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 3 procent.

  Uiteraard hebben wij een goed pensioen voor je geregeld. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan, heb je als werknemer per jaar een riant bedrag te besteden om je verder te ontplooien. Wanneer je goed functioneert, kun je binnen DUWO doorgroeien, horizontaal, verticaal én diagonaal. Laat je functie het toe, dan heb je de mogelijkheid om op alle vestigingskantoren te werken.

 • Werken vanuit je hart

  Kom je bij ons werken, dan zullen wij er alles aan doen om samen met jou van je dienstverband een succes te maken. Werken vanuit je hart vinden wij enorm belangrijk, want als je met passie werkt heb je de meeste toegevoegde waarde voor je zelf en voor DUWO. Wij stimuleren daarom doorgroei in drie richtingen:

  • verticaal: van medewerker naar senior, naar … wie weet wat de toekomst brengt
  • horizontaal: van medewerker verhuur en informatie in Amstelveen naar medewerker verhuur en informatie in Den Haag. Wij dagen je uit om allround te worden en ook hier de lokale cultuur je eigen te maken
  • diagonaal: van medewerker verhuur en informatie in Amstelveen naar helpdeskmedewerker ICT op het hoofdkantoor in Delft

  Wij bieden je zoveel mogelijk ruimte, uiteraard in overleg zodat alle werkzaamheden overal door kunnen. Belangrijk detail: in sollicitatieprocedures hebben interne kandidaten altijd voorrang op externe kandidaten, hoe laat ze zich ook melden.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in en één van onze medewerkers neemt contact met je op.